Du behøver ikke å vite presis hva du ønsker hjelp til når du søker veiledning. Mange er usikre på dette og leter etter store problemer for å ha en «god» sak. Min erfaring er at jo tidligere man tar tak i en sak og jo mindre den er, dess større sjanse er det for å løse problemet hurtig. Det som er viktig er at du ønsker å utvikle deg og har lyst til å bidra til andres utvikling.

Les hva andre som går i veiledning sier

 

«Det eneste du behøver for at lykkes, er et menneske som ser deg, hører deg og tror på deg»

Dette får du i veiledning

  • Direkte veiledning på egne saker
  • Oppfølgning på den saken du hadde oppe forrige gang
  • Nye handle muligheter
  • Du bidrar til utvikling hos de andre i gruppen
  • Faglige diskusjoner om relevante emner med andre i din situasjon
  • Nettverk med andre ledere

 

Veil3

En veiledningsgruppe består av 5 – 8 personer. Når en gruppe er etablert kommer det ikke nye inn i gruppen.

 

Jeg er utdannet førskolelærer og har etterutdanning i familierådgivning og veiledning. Jeg har mange års erfaring fra barnehageområdet og har de siste 17 år arbeidet som som leder på forskjellige nivåer. I dag arbeider i dag med kurs og veiledning for ledere. Jeg arbeider også som frilansjournalist og blogger om ledelse hos barnehageforum. Ut over dette skriver jeg også for forskjellige magasiner under teamet barn og foreldre.

Jeg  har selv fått veiledning både individuelt og i gruppe gjennom hele min karriere. Det har vært med til å forme meg både som leder og som menneske.